Tweede verblijf

Sedert een drietal jaar gingen we zo enkele keren per jaar naar één van de Sunparks parken. We keken naar de acties en boekten. De prijs was minder belangrijk dan het tijdstip, aangezien we het tussen de evenementen moesten inpassen.

Nu we echter tijd te over hebben, na het stopzetten van de evenementen, stopt Sunparks ook met die aanbiedingen. Meer nog, Sunparks Ardennen wordt ineens Center Parcs, een heel pak duurder dus.

Op zich is dat allemaal niet zo dramatisch.

Maar na Cochem vroeg ik me af of we Sunparks niet een beetje als te vanzelfsprekend gaan bekijken waren, of we niet beter in plaats van een midweek Sunparks af en toe een weekendje weg zouden boeken.

We kunnen het nog altijd een beetje rustig overdenken. We hebben nog twee verblijven Sunparks op de agenda staan.

6 gedachten over “Tweede verblijf

    • Hoe Sunparks bevalt? Een beetje zoals thuis komen maar dan elders. Het is tot de comfortzone toegetreden.

      De eerstvolgende gelegenheid waarbij we moeten uitkijken wat we gaan doen, is weer Lucs verjaardag en die is in mei. Dus nog even tijd.

    • Zo een rare verdwenen reactie had ik al twee keer, er is dan een fout getypt in naam of e-mail, maar deze is echt wel de mist in gegaan.

      De volgende komt nog uit zo een actie en die later is die aan de normale prijs (die nog steeds erg laag is dank zij de korting waar we recht op hebben).

Wat denkte daarvan?