Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Dom program

Gisteren wou mske er nog rap een dossier insjassen. Rap betekent voor dat soort dossiers toch een drietal uren werk.

Slow echter had andere plannen. Hij zette zijn kleine jongetjesoogskes op en zei dat hij liever had dat mske bij hem kwam zitten om mee naar Witse te kijken.

Aangezien mske geen neen kan zeggen tegen kleine jongetjesoogskes en omdat ze dat dossier niet ging kunnen afwerken, begon ze er gewoon niet aan en ging maar mee in de living zitten.

En wat kwam daar op?

Willy’s en Marjetten

mske dacht er het hare van, maar aangezien ze nooit TV kijkt, wist ze nu niet of dat Slow’s lievelingsprogramma was of niet en ze polste voorzichtig: “Zie jij dat graag?” “Dat is nieuw” zei Slow “dat is de eerste keer dat ze dat geven, ik wist ook niet wat dat ging zijn”.

“Brol” denkt mske en vrouwonvriendelijk want als Angelina Jolie met de vinger gewezen wordt omdat ze donkerder moet geschminkt worden en er toch donkere actrices genoeg zijn dan vindt mske het niet nodig dat een bende venten zich moet aanstoten als een vrouw, er zijn ook vrouwelijke actrices genoeg. Oh neen, er kwamen twee vrouwen in! Eén die zo dom was geweest om zich achter het schietkraam te laten zwanger maken door ene wiens adem naar bier stonk en de andere had in de stembus gekotst.

Er waren nochtans enkele goei gegevens in, zoals dat van de aliëns, maar het was zo verschrikkelijk dom uitgewerkt.

Previous

Gesakker en gevloek

Next

Het schommelpaardje

1 Comment

  1. 16-10-2006, 22:21:00
    “niewe brol”
    nieuw en voor witse, dus heb ik ook gekeken. Niet mijn ding
    http://liliwens.skynetblogs.be
    liliwens

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén