Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het is kersentijd

Slow kwam terug van de Lidl en zei: “ze zijn de kersen aan het plukken”. “Bizar” dacht ik, want de kersenboomgaard ligt richting Linter en de Lidl ligt achter Landen. Sedert hij over die kersen begonnen is, is hij dus regelmatig voorbij de kersenboomgaard gereden om te gaan kijken. Nu ja, die kersen zijn dan ook geen normale kersen, het zijn van die dikke, zoete, zwarte.

“Kon je er geen meebrengen?” vroeg mske. “Ik had geen geld genoeg bij” zei Slow. Had hij toch tegen die mensen gezegd dat hij dat thuis eerst moest gaan vragen zeker. mske trok een grmpf-gezicht.

Hij heeft direct een emmer genomen en is terug gereden. Zes en een half kilo kunnen er in zo een emmer. Dat wil al iets zeggen hé. En daar hebben ze dan met hun twee van zitten eten. Als die vannacht maar niet constant naar buiten moeten.

Previous

Colruyt Landen

Next

Een slecht gedacht

1 Comment

  1. 28-06-2007, 17:09:54
    van bergen
    zijn dit bladijnse bergkersen feitelijks??
    http://vroemverkiezingen.skynetblogs.be/
    noel

    —————————————————————————–

    29-06-2007, 15:21:13
    favoriet fruit
    hmmmm, mske, dikke, zoete, zwarte …ik krijg er het water van in de mond, hier moeilijk aan te geraken maar het zijn de beste…maar zes en een halve kilo, toch niet op één avond naar binnen gewerkt mag ik hopen.
    koenie kiplekker,die denkt dat hij tijdelijk verhuizen gaat, groet.
    http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
    ridder

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén