Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een onbestemd tijdstip in de toekomst

Somwijlen, als mske zo iets ziet of iets wil doen of geïnteresseerd is in iets dan zegt ze dat ze dat ooit eens zal doen, zal bezoeken, zal bekijken of wat er dan ook aan de orde is.

Nu heeft zowel Slow als mske een plaatske gevonden die ze wel ooit eens zouden willen gaan bekijken.

Als ik dan aan mske vraag wanneer ooit eens zal zijn dan zegt ze dat we dat dan wel zullen zien als ’t zo ver is.

Ik denk dat ik zelf eens een definitie van “ooit eens” zal moeten vinden, want anders zullen die hier ooit eens ribbedebie zijn zonder dat ik het weet.

Previous

Gravatar

Next

Zwaar accident

1 Comment

  1. gettie

    Ooit hé Sloef, dat is als pasen en pinksteren op dezelfde dag vallen of als de hommelkes en mieren vreedzaam samen in hetzelfde ondergrondse stelsel leven. Dus die ooit in mske’s taal betekent waarschijnlijk nooit.Jaja, ik ben brenger van niet zo prettig nieuws hé. Grapje. Ik wou maar een reactie uitlokken omdat ik zo graag je trendy gravatar wil zien!!! Ooit komt heel zeker wanneer die meneren en mevrouwen eens minder dikke dossiers droppen in mske’s pc. En neen, gelukkig hoef je niet mee, want ik zou me schamen in jouw plaats indien je in zo een belachelijke kattedingeszak/buggy/vervoertoestel … zou moeten, dus blijf maar lekker thuis dan en vertel ons dan later haar en Slow’s belevenissen.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén